Havearbejde

Har du brug for en hånd til havearbejdet? Hos os er hjælpen altid inde for rækkevidde – om du skal have lavet havearbejde i Aarhus, Horsens eller et helt tredje sted, så kommer vi og opfylder dine havedrømme.

Vi har god erfaring med en bred vifte af havearbejde, så du er i gode hænder, når du hyrer os. Vi er en multiservice-virksomhed, som kan klare opgaver i både hus og have – så du kan få hjælp til det, du netop står og mangler at få lavet.

Kontakt os her - og få et godt tilbud...

  tobias1

  Udfyld kontaktformularen
  eller ring til os

  Tlf.: 50 58 12 47

  Nye drømme eller basalt havearbejde i Aarhus og Midtjylland?

  Vi udfører alt fra det basalt vedligeholdelsesarbejde som hækkeklipning, beskæringer af træer og buske og fjerne visne blade – og vi kører det selvfølgelig alt sammen på genbrugsstationen for dig bagefter.

  Men vi kan også få dine drømme om en ny, anderledes have til at gå i opfyldelse. Drømmer du om en ny terrasse, ny flisegang, legehus eller redskabsskur, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører havearbejde i Aarhus, Horsens og resten af Midt- og Østjylland – men tøv ikke med at kontakte os, hvis du ikke bor her. Vi kører gerne langt for opgaver, og alt er muligt for os.

  Vi gør haven til din oase

  Modsat huset, så lever haven sit eget liv, når du ikke passer den jævnligt. Ukrudt skyder op, mos overtager græsplanen og visne blade dækker havens buske og blomster til. Det kræver overskud og planlægning at holde en have flot. Hvis du ikke selv kan overskue denne opgave, eller ikke besidder de håndværksmæssige færdigheder til at lægge fx en ny terrasse, så ring til os. Vi klarer det for dig, så din have kan være den oase, du altid har drømt om.

  Dondie Multiservice er ikke blot en tømrer- eller elektrikervirksomhed, for vi er multihåndværkere. Vi har altid en på vores team, som kan det specifikke håndværk, som du har brug for.

  Det kan være, du opdager andre ting, du gerne vil have gjort i haven eller i huset, mens vi laver dit havearbejde for dig. Så skal du endelig ikke holde dig tilbage – for vi kan alt fra at hænge lamper op, lægge nye klinker på badeværelset og male de vægge, som så længe har trængt til en kærlig hånd.

  Kontakt os og få hjælp nu

  Så ring til os, hvis du mangler hjælp til havearbejdet i Horsens, Aarhus, Vejle eller et helt fjerde sted. Vi har altid en hjælpende hånd klar, så din have, hus, sommerhus eller lejlighed kan blive det hjem, du altid har drømt om.

  Se nogle eksempler på vores havearbejde

  Ordning af hæk i november

  Oprydning af baghave i december