Brolægning

Drømmer du om en ny terrasse, indkørsel eller gangsti? Hos Dondie Multiservice klarer vi brolægning i Horsens, Aarhus og resten af Midt- og Østjylland.

Det kan være et slidsomt arbejde at lægge en ny terrasse selv – så hvorfor ikke slippe for det hårde arbejde og lade os om at gøre drømmen om en flot indkørsel, terrasse eller fortov til virkelighed?

Kontakt os her - og få et godt og uforpligtende tilbud...​​

  tobias1

  Udfyld kontaktformularen
  eller ring til os

  Tlf.: 50 58 12 47

  Brolægning i Horsens, Aarhus og hele Danmark

  Hos Dondie Multiservice har vi primært opgaver i Midt- og Østjylland, men står du et andet sted i landet og har brug for brolægning, så kører vi gerne til dig. Kontakt os for at få et godt tilbud – vi vil gerne hjælpe dig med de opgaver, som du lægger inde med.

  Vi har masser af erfaring med flot brolægning – du kan se nogle af vores resultater fra tilfredse kunder herunder.

  Brug os til sparring

  Det kan være, du går med drømme, som du ikke helt selv kan sætte ord på. Det kan være udnyttelse af haven med en terrasse, som kan bringe mere liv til haven. Men det kan også være en flottere indkørsel op til huset, som kun ligger på idéplan. Brug os som sparringspartnere. Vi har garanteret set flere indkørsler og terrasser gennem tiden, end du har.

  Om ikke andet, så kan du være sikker på, at vi er 100 % ærlige og troværdige i vores arbejde. Du er med gennem hele processen, så du føler dig tryg med vores arbejde.

  Kontakt os og få et tilbud

  Vi er klar på at udføre dine opgaver, hvad enten du har brug for brolægning i Aarhus, Horsens, Herning eller et fjerde sted. Og hvis du står og har brug for andet hjælp i haven eller huset, mens vi er ved at lægge en ny terrasse for dig, så udfører vi også det.

  Vi er nemlig en multiservice-virksomhed, som udfører alt slags håndværk. Vi begrænser os ikke til ét felt, men arbejder uden for rammerne og bruger vores evner, der hvor du ønsker det.

  Brolægning til privaten og virksomheden

  Om du ønsker fornyelse i form af brolægning i privaten, sommerhuset eller ved kontoret, så kan vi efterkomme dine ønsker. Vi udfører både brolægning i Aarhus og Midt- og Østjylland for private og virksomheder. Intet projekt er for stort eller for småt for os – vores ambition er tilfredse kunder hele vejen igennem.

  Så kontakt os, hvis du gør med tanker om ny terrasse, fortov, indkørsel eller noget helt fjerde og lad os høre om dine drømme.

  Se nogle eksempler på vores brolægningsprojekter

  Udviddet terrasse lagt med gamle og nye sten

  Rettelse af sten, der lå hulter til bulter

  Nye fliser på terrasse i juni