Nedbrydning

Hos os kan du få hjælp til alt det beskidte arbejde. Det kan være, du drømmer om at renovere overetagen, men ikke kan overskue at gå i gang med arbejdet, fordi der er så mange gamle materialer, som skal fjernes.

Vi nedbryder alt fra mursten, gips og beton til træspær, loftsplader og vinduer. Når arbejdet er færdigt, kan vi nemt fragte det til genbrugsstationen for dig, så selv du slipper for at skulle leje container, trailer eller lastbil til det tunge læs.

Vi har lavet meget nedbrydning i Aarhus og Horsens – og vi forstætter det gode arbejde til resten af landet. Det er vigtigt, at du laver nedbrydningsarbejdet korrekt, så du ikke skader dig selv eller huset, mens arbejdet står på. Det kan vi være behjælpelige med.

Kontakt os her - og få et godt tilbud...​

  tobias1

  Udfyld kontaktformularen
  eller ring til os

  Tlf.: 50 58 12 47

  Vores erfaring kommer dig til gode

  Vi har en bred erfaring med alt nedbrydningsarbejde. Nedenfor kan du se nogle af vores færdige resultater, som vores kunder altid har været glade for. Hos os er det vigtigste nemlig dig – kunden – og vi er først færdige, når du er tilfreds. Vi har nedbrudt alt fra gamle lofter i private hjem til ventilationssystemer for Aarhus Universitet.

  Om du har brug for hjælp til nedbrydning i Horsens, Herning eller Hornslet er egentlig lige meget. Vi kommer derhen, hvor du ønsker at få hjælp. For de fleste har brug for en ekstra hånd, når det kommer til nedbrydningsarbejde. Det er en hårdt, beskidt opgave at stå med selv – og det kræver en god fysik og kendskab til håndværket for at gøre det mest effektivt og uden at skade væggene og fundamentet.

  Nedbrydning i Aarhus, Horsens eller nær dig

  I Dondie Multiservice laver vi flest opgaver i Midt- og Østjylland. Men hvis du sidder uden for disse områder, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi laver nedbrydningsarbejde og lignende i hele Danmark. Hos os lader vi os ikke begrænse af kommuner og landsdele – vi brænder for at yde den bedste service, så drømmene for dit hus, have, kontor, lejlighed eller lignende kan gå i opfyldelse.

  Troværdighed hele vejen igennem

  Kontakt os, så vi kan snakke nærmere om opgaverne – vi står klar med et hold gode håndværkere, der kan deres kram, og som du kan have fuld tillid til. Vi kommunikerer gennem hele forløbet, så du er tryg ved processen og kan følge med i, hvad vi laver.

  Troværdighed er vores nøgleord. Det betyder, at vi udfører det arbejde, vi lover – hver gang. Så hvad enten, du står klar til nedbrydning i Aarhus eller Midtjylland, så kommer vi og udfører arbejdet til punkt og prikke. Kontakt os for at gå et tilbud på netop det arbejde, du ønsker udført i dag.

  Se nogle eksempler på vores nedbrydning

  Nedrivning i Odder

  Nedbrydning af ventilationssystem på Århus Universitet